Lasse är inte vemsomhelst iallafall

Herregud vilken kväll! Det var full måne när vi åkte till linköping, och även när vi åkte hem, haha jag älskar månen,.. Det var verkligen är bra kväll, Bra låtar spelades. en blandning av gammalt, och nytt såklart! Och vilken publik! När winnerbäck slutade sjunga sjunga och lät oss själva så märkte man verkligen hur många som sjöng med, det kändes riktigt fränt, Skulle lätt kunna gå på en till konsert och se han igen. Man känner verkligen att Linköping betyder något specielt för honom. Och under kvällen kom jag på hur himla mycket en artist kan betyda, när han spelade "Hosianna" fick han mig verkligen, Ögonen tårades och jag har aldrig känt så på någon konsert tidagare. Han fångade mig verkligen, Kanske var det själva stämningen i hallen som hjälpte till, Vart väldigt berörd just då.
 
 
 
"Lasse Winnerbäck kom in genom dörren
Vi bjöd honom på vin och pratade en lång stund
Det var inget särskilt med honom
Han var som vem som helst"
 
Du är inte vemsomhelst för mig!
 
 
 
 
 

Dear Darlin

Gud så jag har saknat jim, han ringde idag. Och jag har verkligen saknat allt med honom. Hans röst. Hans skratt, eller när han ska berätta något, och pratar väldigt snabbt så man knappt inte hinner flika in med ett svar, haha jag har till och med saknat det.. det kändes så bra i telefonen nyss, han sa att han längtar efter mig, och att jag ska sluta vara sjuk nu. Jo, det ska jag ju..men blir hemma imorgon, som en bonus dag. Hade nog inte orkat alla promenader med hundarna känner jag.

När vi la på förrut så sa du: "Jag tycker om dig" Jag tänkte, jag tycker om dig så himla mycket mer än bara " jag tycker om dig" Skulle du bli rädd om jag sa att jag älska dig? Vad skulle du känna? Vad skulle du svara? Tusen tankar.. Kan det bli fel om jag säger orden? Vad skulle ens kunna bli fel? Du betyder så mycket för mig.  Jag älskar hur jag känner när jag är med dig. och har väldigt starka känslor för dig.

Om man älskar någon varför hålla det inom sig? det låter ju dumt kan man tycka, man kan vara osäker på hur personen man säger det till, "ska ta det" är det ömsesidigt så är det ju underbart! Men orden är inte alltid enkla bara att säga bara för att dem är sanna? Men visst jag vet hur det bara blir naturligt att säga, Och hur orden bara kan slinka ut med & endå vara äkta. Och vilken lycka det är. Att älska och bli älskad. Såå underbart..

 

Jag är helt övertygad om att jag älskar dig på ett eller annat sätt, Men jag vill inte skrämma iväg dig. Men vafan! Jag borde väl bara säga det rakt ut, eller hur gör man? Jag har ju sagt orden förrut, och menat dem. Men inte till denna kille så visst är det något speciellt med det.

men alla "tänk om..." dödar mig lite.         (för övrigt konstigt skrivet, och tankar som bara flödar)

Tror du att man kan älska en människa på olika sätt vid olika tidpunkter i livet? Och hur berättade du för din pojk/flickvän att du älskar/de hen?